Aardperensoep met gehakt-pannenkoekreepjes

    Naast TV Chef voor 24Kitchen ben ik ook al een tijdje trotse TV Chef voor Omroep MAX.

    In het programma “Kook mee met Max” maak ik afwisselend met Sandra Ysbrandy makkelijk te maken gerechten die echt heerlijk zijn.

    Vandaag een gerecht uit Kook mee met Max met een ingrediënt dat naar mijn mening veel meer gebruikt moet worden, de aardpeer.

    Aardperensoep met gehakt-pannenkoekreepjes

    Pannenkoeken worden traditioneel vaak met zoetigheid gegeten. Maar de pannenkoek is ook bij de hartige maaltijd een heerlijk alternatief. Mounir maakt een pannenkoek met gehakt en doet er  crème fraîche met bieslook op. Dat smaakt lekker bij de aardperensoep.

    (Alle recepten van Kook mee met MAX zijn voor 2 personen)

    Ingrediënten:

    • olijfolie
    • 1 prei
    • 300 gram aardperen
    • 700 milliliter water
    • 1 groentebouillonblokje
    • 1 ei
    • 250 milliliter melk
    • 150 gram bloem
    • peper, zout
    • 150 gram rundergehakt
    • verse bieslook
    • 2 theelepels crème fraîche

    Voor de bereidingswijze klik je hier om het te lezen en om het filmpje te kijken!!

    Eet smakelijk en graag gedaan! 🙂

    Leave a Reply