van ramadan tot suikerfeest; Ferni!!!

    Iedereen die aan de ramadan meedoet herkent dit wel…….

    Na het eten van de heerlijke zelfgemaakte harira of een pompoensoep en daarna misschien een lekkere aardappelsalade heb je zin in iets zoets. Dit keer niet de amandelbriouats maar iets verfrissends zoets. Dan is dit gerecht daar perfect voor; de Ferni!

    De Ferni is heel snel en gemakkelijk te maken, licht verteerbaar, zoet en het leent zich prima om smaken die jij lekker vindt toe te voegen! Hieronder de variant die ik maakte voor mijn programma: “van ramadan tot suikerfeest” voor 24Kitchen.

     

    Als je HIER klikt zie je een dezelfde versie van de Ferni gemaakt voor “Grenzeloos Koken“ook van 24Kitchen, maar dan met wat toevoegingen zodat het er luxer uitziet.

    Mocht je nog onzeker zijn over welke smaak je de ferni gaat geven, adviseer ik je om eerst het recept te volgen. De keer daarna maak je aan de hand van het recept een eigen versie door er kaneelpoeder, rozenwater, granaatappel siroop of welk andere smaak jij lekker vindt toe te voegen!

     

    Kook en eet met liefde en plezier.

    Leave a Reply